Улюблені продукти з Європи для вашого столу

Улюблені продукти з Європи для вашого столу

Німецький шоколад, італійська паста, іспанська хамон, австрійські цукерки — продукти з Європи стануть відмінним варіантом, коли хочеться чогось смачненького і незвичайного. Спробувати національну їжу різних країн стало можливим завдяки інтернет-магазину Luxwood. Тепер можна купити продукти з Європи гуртом і в роздріб без особливих труднощів. У каталозі представлені оригінальні делікатеси з незвичайним смаком, гідні вашої уваги.

Чому європейська продукція має попит

Якщо Ви віддасте перевагу нашому інтернет-магазину продуктів з Європи, отримаєте щось більше ніж просто продукти. Співпраця з нами принесе безліч переваг:

  • Дозволить розширити свій гурманський кругозір, спробувавши нові продукти, які не можна знайти у звичайних супермаркетах України;
  • Можливість споживати натуральні продукти високої якості, завдяки чому їжа виходить не тільки смачною, але й корисною;
  • Не потрібно вирушати до Європи, щоб придбати улюблені ласощі;
  • Різноманітне меню Вам гарантовано, в каталозі Luxwood представлені продукти різних категорій: від солодощів до м'ясних виробів;
  • Економія коштів, вартість багатьох товарів істотно нижча, ніж на аналогічну продукцію, вироблену в Україні.

Це лише мала частина переваг продуктів з Європи, які завдяки Luxwood стали можливими для купівлі в Україні.

Делікатеси з усієї Європи
У кожної країни є своя кухня і національні продукти. Серед культових делікатесів всієї Європи можна виділити кілька наступних категорій: солодощі, соуси, молочка, м'ясо.

Солодощі

Це найбільш популярна категорія товарів з Європи. За даними статистики, 80% туристів обов'язково захоплять з собою додому коробочку смачних цукерок або печива. Крім того, продукція багатьох європейських виробників має оригінальне пакування, завдяки чому її можна піднести в якості, оригінального подарунка, який по праву можна вважати ексклюзивним, оскільки в Україні він не продається.

Наприклад, коробочка австралійських цукерок Mozart balls стане відмінним варіантом для подарунка. Справжній шоколад в поєднанні з начинкою з ніжних фісташок і марципанового крему мало кого залишить байдужим. Варто спробувати й бельгійські солодощі. Наприклад, молочний шоколад Caramel & Sea salt Cachet з карамеллю і сіллю володіє вельми оригінальним і незабутнім смаком.

Соуси

Саме вони здатні перетворити навіть просте блюдо в справжній кулінарний шедевр. Щодня в Європі випускають велику різноманітність такої продукції: кетчуп, бальзамічний соус, гірчиця, соус (гранатовий, солодко-гострий, песто, соєвий, оливковий, і т. Д.). Найцікавіші види потрапляють в онлайн-каталог продуктів з Європи. Наприклад, італійський соус песто Pesto Barilla alla Genovese senza Aglio. Поєднання аромату базиліка й італійських трав створює особливий збалансований, вишуканий смак. Також варто спробувати польський часниковий соус Madero czosnikowy і медову гірчицю Madero Miodova.

Молочна продукція

У даній категорії особливо багато виробів, які викличуть непідробний захват і інтерес у жителів України. Сьогодні на піку популярності знаходяться шоколадно-молочні напої з Ірландії: Twix, Skittles, Mars, M & M's, Milky Way. Спробувати такий напій мріє кожен підліток. Хочете здивувати своїх дітей? Тоді ірландський шейк саме те, що Вам потрібно.

М'ясо

Кожен, хто побував в Іспанії, обов'язково повинен спробувати сиров'ялені ковбаси «Фует» в різних її варіаціях: індичі, свинячі, зі спеціями. Якщо поїздку в цю країну Ви не плануєте, то просто виконайте замовлення на сайті Luxwood.in.ua.

Ще один м'ясний продукт, який точно варто спробувати — Хамон. Це іспанський національний делікатес, відомий у всьому світі. Сиров'ялений свинячий окіст має цікавий смак, що нагадує щось середнє між в'яленим м'ясом і рибою.

В Іспанії хамон — улюблені ласощі, що стали частиною національної культури, з довгою історією і традиціями приготування. Рекомендуємо придбати смачну нарізку Хамон Subirats Jamon Serrano: без алергенів, без глютену й без лактози та Хамон куском від Subirats Jamon Serrano.

Висока якість в поєднанні з неперевершеним смаком і доступною ціною

Продукти з Європи неспроста вважаються самими якісними й корисними. Це пояснюється тим, що харчовий сектор знаходиться під жорстоким контролем з боку держави. Навіть незначні порушення тягнуть за собою величезні штрафи.

З огляду на колосальні вимоги до продукції і її виробництва, харчовий сектор є одним з найскладніших. Виробництвом продуктів займаються тільки перевірені часом компанії з віковою історією. Саме вони є постачальниками Luxwood, чию продукцію Ви можете знайти на сайті.

Інтернет-магазин пропонує Вам купити продукти з Європи на найвигідніших умовах. Експерти компанії особливо ретельно стежать за терміном придатності продукції, що гарантує отримання Вами свіжу і смачну їжу.

Переглядів: 133
28.02.2021 05:14