Статті для дозвілля

Користь оливок та маслин для вашого здоров'я?

+++++

Їх склад характеризується мононенасиченими кислотами, які сприяють метаболізму холестерину та сприяють збереженню особливості смачної їжі, роблячи її дуже корисною в процесах приготування. 

Але не тільки: оливки містять неабияку корисну кількість ніацину, а й вітамін В3 або РР, які, при споживанні в їжі, транспортуються кров’ю до клітин організму і перетворюються там у свої біологічно активні форми, які корисні для обміну речовин, особливо стабілізують цукор в крові

Крім того, ці оливки та маслини Італійських земель із вітамінами заліза та калію, здатні стимулювати апетит та сприяти здоровому травленню. Зрештою, безумовно це велика, перевага для тих, хто насолоджується ними, коли тільки хоче. Але ось деякі найважливіші переваги цього середземноморського делікатесу:

06.02.2021 00:00

Оливкова олія вранці: користь всього від одної ложки!

+++++

Вживання столової ложки оливкової олії вранці натще дуже корисно для вашого здоров’я: усі переваги
оливкової олії екстра віджиму ніколи не повинні бути відсутніми на наших столах. Її також рекомендують дієтологи в дієтах для того, яку користь вона може принести. 

Вживання оливкової олії холодного першого віджиму вранці натще: велика користь для серця. Яка підвищує вміст хорошого холестерину в організмі. Це союзник здоров’я, і якщо її випити вранці перед сніданком, вона дуже корисна для травної системи, серця, печінки, кісток, вона також має протиракову дію тощо.

06.02.2021 00:00

Види шоколаду, його смаки, склад і характеристики.

+++++

Існує три основних типи шоколаду — білий шоколад, молочний шоколад і темний шоколад. У кожного є свій улюблений смак. Але як багато Ви насправді знаєте про різні види шоколаду? Ви знаєте, що відрізняє напівсолодкий від гірко-солодкого? Або чому білий шоколад м'якше молочного? Все зводиться до того, як виробляється шоколад і які інгредієнти використовуються для його виготовлення.

Читайте далі, щоб дізнатися про різні смаки, склад і характеристики кожного виду шоколаду.

19.01.2021 00:00

Італійські макарони Barilla їх якість та різновид.

+++++

У сьогоднішній статті ми продовжуємо італійську гілку "Італія - ​​смачна країна макаронників". Як ми вже згадували, всі італійці поєднують макарони з різними соусами.

Правильний вибір соусу для Італійців заснований в першу чергу на регіональних традиціях, але також залежить від характеристик макаронних виробів, як розмір, поверхня і вигляд. Всі макарони виготовленні із твердих сортів, у яких злегка гофрована поверхня, вбирають набагато більше соусу, ніж ті, у яких гладка поверхня, тому вони ідеально поєднуються з густими м'ясними соусами.

Дрібний вид італійських макаронних елементів ідеально поєднуються з легкими соусами із гладкою текстурою. Також існують з іншого боку, види макаронів із означеними виїмками які ідеально підходять для фарширування.

12.11.2020 00:00